Laulutunnit

Yksilötunnit

Verkko-opetus

Laulutunti verkossa 40 min

Tarjoan  laulutunteja  myös netin välityksellä. Saat tunnilla henkilökohtaista ohjausta omaan äänenkäyttöösi sekä harjoitusmateriaaleja, joita voit käyttää kotona. Käytän etäyhteytenä Zoom-ohjelmaa ja saat tunnista myös tallenteen.   Lue lisää miten nettitunti toimii

 

Lähiopetus

Laulutunti 45-60 min

Omalla laulutunnilla saat yksilöllistä ohjausta äänenkäyttöösi. Voit pohtia yhdessä opettajan kanssa omat tavoitteesi. Tunneilla voit käydä haluamassasi tahdissa: säännöllisesti viikkotunnilla, pari kertaa kuussa tai intensiiviperiodin.

Ääni ja keho -yksilötunti 60 min

Tällä tunnilla fokus on kehotietoisuuden kehittämisessä oman laulamisen apuvälineenä. Räätälöityjen harjoitusten avulla tutkitaan kehon ja mielen tottumuksia sekä suhdetta omaan ääneen ja laulamiseen. Tunnille on hyvä miettiä valmiiksi laulu, jota haluaa laulaa. Pääpaino on oman laulusuhteen tutkimisessa, kehollisissa harjoituksissa ja äänen vapauttamisessa. Tunnilla tehdään lauluharjoituksia, kehollista työskentelyä ja aikaa on jonkin verran myös keskustelulle. Tarkoitus on tukea laulajan omaa prosessia, tuoda oivalluksia ja välineitä itsenäiseen työskentelyyn. Saat ennen tuntia valmistavan ennakkotehtävän ja tunnin jälkeen mahdollisuuden kirjalliseen itsereflektiotehtävään.

"Jännittäjän tunti" 60 min

Jännittääkö muiden edessä laulaminen ja esiintyminen? Tällä yksilötunnilla saat välineitä jännityksen säätelyyn ja ohjausta jännitysreaktion käsittelyyn. Lauluharjoitusten, kehollisen työskentelyn ja keskustelun kautta tunnilla tutkitaan suhdetta omaan ääneen ja esiintymiseen. Tunnille on hyvä miettiä valmiiksi laulu, jota haluaa laulaa. Saat ennen tuntia valmistavan ennakkotehtävän ja tunnin jälkeen mahdollisuuden kirjalliseen itsereflektiotehtävään.

Tuntihinnasto

Ryhmätunnit

Duotunti 60 min

Paritunnille voit tulla ystäväsi tai vaikka kuorokaverisi kanssa. Tunnilla tehdään lauluharjoituksia yhdessä ja yksin. Myös räätälöity tuntipaketti yksilö-ja paritunneista mahdollinen.

Ääni ja keho -ryhmätunti 75-90 min

Yksilöopetusta täydentävillä ryhmätunneilla käydään läpi laulutaidon kehittämisen eri osa-alueita, mm. äänen fysiologiaa, kehollisia harjoituksia, erilaisia harjoittelutapoja sekä ilmaisutyöskentelyä. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitella myös muiden edessä laulamista.

Tuntihinnasto

Osoite

Laulukulma (Arabianranta)
Hämeentie 155 C 43 (6.krs)
00560 Helsinki

Ota yhteyttä

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. +358 50 308 0893

Copyright © Laulukulma 2018