Kuva: Pintoresco/ Kimmo Tähtinen

Unelmani opettajana?

Laulukulma tarjoaa laadukasta ja asiantuntevaa laulunopetusta, joka huomioi kunkin oppilaan omat tavoitteet ja yksilöllisyyden. Otan huomioon opetuksessani kehon ja mielen yhteyden ja kannustan kutakin laulajaa etsimään omaa persoonallista ilmaisutapaansa ja luovuuttaan.

Pyrin auttamaan kutakin laulajaa löytämään vakaan laulutekniikan oman laulamisensa pohjaksi. Opetukseni rakentuu positiivisen pedagogiikan varaan - ihan jokainen meistä tarvitsee turvallisen, hyväksyvän ilmapiirin oman äänensä ja laulutaitonsa kehittämiseen.

Hanna Lammi

 

Olen laulaja ja laulupedagogi Hanna Lammi. Olen toiminut pedagogina yli 20 vuoden ajan ja opettanut laulajia laidasta laitaan - aloittelijoita, kuorolaisia, näyttelijöitä, äänityöläisiä sekä musiikin ja laulun ammattilaisia. Taustaltani olen klassinen laulaja. Tällä hetkellä opetan laulua Porvoonseudun musiikkiopistossa.  Yksilöopetuksen lisäksi olen kehittänyt laulun ryhmäopetusta ja opettanut  mm.  Keravan opistossa, Riihimäen kansalaisopistossa,  LauluAvaimessaMetropolia Ammattikorkeakoulussa sekä toiminut musiikin suunnittelijaopettajana Espoon työväenopistossa Omniassa. Olen toiminut myös usean kuoron vocal coachina (mm. Cantabile-kuoro,  Lain huuto,  Ahjo EnsembleEvivakören, Naiskuoro Kupliva). Olen Laulupedagogit ry:n jäsen ja olen toiminut yhdistyksen hallituksessa vuodesta 2021.

Valmistuin laulunopettajaksi Turun Musiikkiakatemiasta v. 2006 ja olen tehnyt solistisia jatko-opintoja Tukholman oopperastudiossa. Lisäksi olen syventänyt musiikkipedagogin koulutustani, paitsi lukuisissa täydennyskoulutuksissa, myös Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulun YAMK-koulutusohjelmassa, josta valmistuin vuonna 2014. Ammatillisessa kehittämistyössäni tutkin psykofyysistä lähestymistapaa laulamiseen. Työni on luettavissa Theseus-tietokannassa.  Olen ollut toimittamassa artikkelikokoelmaa Laulajan keho ja mieli - psykofyysisyys, vuorovaikutus ja luovat toimintatavat laulunopetuksessa (Metropolia Ammattikorkeakoulu, Taito-sarja 2021).

Äänialaltani olen lyyrinen sopraano. Laulajana minulle on tärkeää pystyä käyttämään ääntäni joustavasti ja monipuolisesti.  Olen työskennellyt paljon liedin ja mm. pohjoismaisen yksinlaulumusiikin parissa sekä viime vuosina toiminut aktiivisesti myös ammattikuorolaulajana. Konsertoin säännöllisesti soolo-ohjelmistolla, olen tehnyt oopperarooleja kamarioopperoissa ja studioproduktiossa sekä esittänyt kirkkomusiikkiteoksia. Viime vuosina olen tehnyt myös erilaisia genrerajoja rikkovia cross-over- projekteja.  Laulan sopraanona Helsingin kamarikuorossa sekä kamarikuoro Key Ensemblessä. Lisäksi olen laulanut mm. Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa sekä Sibelius-Akatemian Vokaaliyhtyeessä.

Lisätietoa minusta löytyy myös taiteilijasivultani:
www.hannalammi.fi

Osoite

Laulukulma (Arabianranta)
Hämeentie 155 C 43 (6.krs)
00560 Helsinki

Ota yhteyttä

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. +358 50 308 0893

Copyright © Laulukulma 2023