Kuva: Pintoresco/ Kimmo Tähtinen

Unelma?

Laulukulma tarjoaa laadukasta ja asiantuntevaa laulunopetusta, joka huomioi kunkin oppilaan omat tavoitteet ja yksilöllisyyden. Pyrin työssäni ottamaan huomioon kehon ja mielen yhteyden ja kannustamaan kutakin laulajaa etsimään omaa ilmaisutapaansa ja luovuuttaan. Pedagogina olen kannustava ja rakennan opetukseni positiivisen pedagogiikan varaan - tunneille uskaltaa tulla jännittäjäkin!

Hanna Lammi

 

Olen laulaja ja laulupedagogi Hanna Lammi. Olen toiminut pedagogina 16 vuoden ajan ja opettanut laulajia laidasta laitaan - aloittelijoita, kuorolaisia, näyttelijöitä, äänityöläisiä sekä musiikin ja laulun ammattilaisia. Taustaltani olen klassinen laulaja.. Yksilöopetuksen lisäksi olen kehittänyt laulun ryhmäopetusta ja opettanut mm. Metropolia Ammattikorkeakoulussa Keravan opistossa, Riihimäen kansalaisopistossa sekä LauluAvaimessa. Tällä hetkellä toimin myös kolmen kuoron - Cantabile-kuoron, Ahjo Ensemblen ja Lain huudon laulunopettajana. Olen Laulupedagogit ry:n jäsen.

Valmistuin laulunopettajaksi Turun Musiikkiakatemiasta v. 2006 ja olen tehnyt solistisia jatko-opintoja Tukholman oopperastudiossa. Lisäksi olen syventänyt musiikkipedagogin koulutustani, paitsi lukuisissa täydennyskoulutuksissa, myös Helsingissä Metropolia Ammattikorkeakoulun YAMK-koulutusohjelmassa, josta valmistuin vuonna 2014. Ammatillisessa kehittämistyössäni tutkin psykofyysistä lähestymistapaa laulamiseen. Työni on luettavissa Theseus-tietokannassa.

Äänialaltani olen lyyrinen sopraano. Laulajana minulle on tärkeää pystyä käyttämään ääntäni joustavasti ja monipuolisesti.  Olen työskennellyt paljon liedin ja mm. pohjoismaisen yksinlaulumusiikin parissa sekä viime vuosina toiminut aktiivisesti myös ammattikuorolaulajana. Konsertoin säännöllisesti soolo-ohjelmistolla, olen tehnyt oopperarooleja kamarioopperoissa ja studioproduktiossa sekä esittänyt kirkkomusiikkiteoksia. Viime vuosina olen tehnyt myös erilaisia genrerajoja rikkovia cross-over- projekteja. Olen laulanut mm. Savonlinnan Oopperajuhlakuorossa ja Sibelius-Akatemian Vokaaliyhtyeessä ja toimin tällä hetkellä ammattimaisen kamarikuoro Key Ensemble sopraanon varaäänenjohtajana.


Lisää tietoa minusta löytyy myös taiteilijasivultani: www.hannalammi.fi

Osoite

Laulukulma (Arabianranta)
Hämeentie 155 C 43 (6.krs)
00560 Helsinki

Ota yhteyttä

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
p. +358 50 308 0893

Copyright © Laulukulma 2018